Acne specialist in Ruurlo
Acne behandeling door de acne specialist in Ruurlo

Het zou fijn zijn als de huid in evenwicht is. Helaas komt deze ideale toestand zelden voor. Een te veel aan huidvet leidt meestal tot een onzuivere huid met een neiging tot acne.

Een vette huid met een te sterke talgproductie alsmede over verhoorning neigt tot ophopingen in het talg afvoerkanaaltje. De gevolgen zijn mee-eters, puistjes en pukkeltjes. Bij een ernstige vorm van acne kan de huid zelfs flink beschadigd worden. Na het herstel van de beschadigingen ontstaat er littekenweefsel. Daarom is het van belang dat een acne huid professioneel wordt behandeld.

Brains for Beauty Instituut is een acne specialist in Ruurlo. Wij kunnen we deze vormen van acne goed behandelen doormiddel van fruitzuur peelings. Deze peelings zijn ontwikkeld om de bovenste laag van de huid te verweken. Doordat de dode huidcellen niet meer samen plakken, gaat de huid afschilferen. Vanwege het afschilferen van de dode huidcelen of te wel de verhoornde huid, worden poriën niet meer afgesloten. Hierdoor zullen talgkliertjes minder snel verstoppen en ook minder snel gaan ontsteken.

Hoe is onze aanpak?

Bij Brains for Beauty kunt u GRATIS terecht voor een intakegesprek met de acne specialist. Aan de hand van onze bevindingen overleggen we met u welke behandeling/ behandelingen er bij uw huid passen. U kunt hierover altijd contact met ons opnemen.

Bent u ook aanvullend verzekerd?

Dan wordt wellicht een aantal behandelingen vergoed.
Voor een overzicht met betrekking tot vergoedingen verwijzen we u door naar de volgende website: Acnevergoeding

Behandelingen en prijslijst

Acne behandeling (standaard) | € 45,00
Acne behandeling Incl. Fruitzuur | € 59,00

* Wij zijn aangesloten bij de branche organisatie ANBOS. Ook zijn wij in het bezit van de specialisatie acne en de bijbehorende AGB-code. Daardoor vergoeden veel zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk de kosten van een acne behandeling. Dit is echter afhankelijk van de polisvoorwaarden.

Anbos Geregistreerde acne gespecialiseerd Ruurlo