minerale make-up ruurlo schoonheidssalon
Make-up
Jane Iredale

De mooiste make-up is een gezonde huid. Daarom vormt alles wat Jane Iredale ontwikkelt een aanvulling op huidverzorging. Onze make-up is niet alleen een verbetering van de traditionele make-up,  het is een nieuwe technologie. Het is zo effectief dat het wordt aanbevolen door plastisch chirurgen, dermatologen en huidverzorgingspecialisten.

 De medewerkers van Brains for Beauty Instituut werken met de natuurlijke visagieproducten van Jane Iredale. De zachte mineralen zorgen voor een gave uitstraling en een zijdezacht gevoel.

U zult versteld staan hoe makkelijk de producten aan te brengen zijn en hoe mooi ze op uw huid blijven zitten, zonder dat u uw make-up hoeft bij te werken. U kunt ook thuis genieten van deze professionele producten. Geniet van een optimale uitstraling en veiligheid in één.

De toegepaste mineralen zorgen voor optimale uitstraling en veiligheid, omdat ze een foundation, camouflage, poeder en zonbescherming ineen zijn. De zonnefilter beschermt u tegen UVA en UVB stralen. Deze producten zijn puur en bevatten geen negatieve ingrediënten zoals FD&C kleurstoffen, chemische bewaarmiddelen of synthetische geuren(parfum). Ook bevatten deze producten geen vulmiddelen zoals talk.

Veelvuldig gebruik van deze producten, vermindert het risico op huidkanker door overmatige blootstelling aan de zon. Deze producten werken ook preventief tegen beschadiging van de huid door de zon, zonneallergie en vroegtijdige veroudering. Aanbevolen door de “Skin Cancer Foundation’’.

Ontstekingwerend

Jane Iredale is uitermate geschikt voor huidproblemen of inzetbaar na intensieve behandelingen, peelings, laser- of waxbehandelingen. De titaniumdioxide en zinkoxide hebben ontstekingwerende eigenschappen en dragen bij tot het kalmeren van  erytheem (roodheid) . Zinkoxide is ook antibacterieel.

Behandelingen en prijslijst

Feest / avond make-up | € 29,95

Uitgebreide make-up advies privé
Duur +/- 60 min. | € 35,00

Make-up workshop | I.O.M

Bruidsmake-up incl. proefmake-up | € 90,00

Voor meer informatie “bruidsmake-up” zie bruidsarrangementen

Make-up schoonheidssalon Ruurlo